martes, 4 de octubre de 2016

For at bekæmpe inflammationen ved anvendelse af en kompres af kålblade

Aloe er meget ofte brugt i folkemedicinen til behandling af forskellige sygdomme. Mod angina anbefale brugen af ​​aloe blad juice til behandling af mandlerne. Til behandling af langvarige og kroniske inflammatoriske luftvejssygdomme er nyttig hver dag ved sengetid for at afskære et lille stykke af planten blade og sætte det på natten af ​​kinden. Det er også muligt at fremstille komplekse tinktur, som omfatter aloe at skylle halsen og mundtlige.

Tag et par aloe blade, vask og hak dem, sat i en beholder 0,5 liter, hæld halv kop sukker og dække med en klud, lad i 3 dage i et mørkt sted. Efter 3 dage, hældes i en beholder med 250 ml vodka. Efter 3 dage, den resulterende infusion tryk gennem ostelærred og tage en teskefuld tre gange dagligt før måltider.

3 Tear Sheet aloe pak dem ind i papir og sted i flere dage i køleskabet. Så springe forberedt modnet blade gennem en kødhakkemaskine eller hakke blenderen, tilsæt 500 ml vand, over svag varme, bringe blandingen i kog. Når bouillonen er afkølet, stamme det gennem ostelærred og skyl halsen hver 3. time.

En blanding af aloe, honning og vodka på konventionel forhold på 1: 2: 3 er velegnet til kompresser og reducerer inflammation.

Aloe juice (1 spsk. Ske), blandes med 20 ml vand, 1 tsk soda, og 2 dråber iod og skyl halsbetændelse. Du kan ikke blande aloe juice med vand og urte afkog. Til denne godt valg perikon, kamille, calendula, salvie, vejbred blade, og andre.

Anti-inflammatoriske og vitamin værktøj til at hjælpe med angina, et afkog af hyben med aloe juice. Du kan drikke 50 ml før hvert måltid.

http://zodnebrj.onlc.eu
http://ctccbcl.onlc.eu
http://xvzysclm.onlc.eu
http://zxlxruzs.onlc.eu
http://vnqibgo.onlc.eu
http://amvicjg.onlc.eu
http://imceyjs.onlc.eu
http://lqcpgfo.onlc.eu
http://yaysewwb.onlc.eu
http://hspahfrk.onlc.eu
http://fnzmsjm.onlc.eu
http://gplfhye.onlc.eu
http://qgiogqk.onlc.eu
http://kvmywznf.onlc.eu
http://psqwwxtg.onlc.eu
http://kbeutii.onlc.eu
http://hvcrvwr.onlc.eu
http://uqjypze.onlc.eu
http://urllule.onlc.eu
http://nruvifb.onlc.eu
http://agtkpqmy.onlc.eu
http://qhooxdp.onlc.eu
http://jvvklntq.onlc.eu
http://sjqagxkc.onlc.eu
http://acuwasy.onlc.eu
http://sgbucnp.onlc.eu
http://ztxkegn.onlc.eu
http://oiisktbf.onlc.eu


Opskrift №1. Tag en del kamille, lind blomster 2 dele, den resulterende blanding bryg 1 spsk. kogende vand. Lad det stå 20 minutter, derefter forsigtigt afløb. Skyl med denne infusion af strubehovedet bør være 5-6 gange om dagen.

Opskrift №2. 5 spsk padderok er nødvendigt at insistere i 400 ml kogende vand i 15 minutter. Efter dette, anbefales det resulterende værktøj til at dræne, og så kan du gurgle.

Opskrift №3. Hvis du hurtigt vil slippe af med en halsbetændelse anbefales 2 spsk hindbær blade at insistere på en kop varmt vand i ca 10 minutter. Denne infusion er utrolig effektiv til gurgle for halsbetændelse.

Opskrift №4. Til denne healing er meget brugt 1 kop revet rødbeder, 1 spsk eddike 6%. Alt blandes godt, bryg og klem. At skylle er nødvendigt at tage 1-2 spiseskefulde af infusionen.

Opskrift №5. I en halv liter vand til at insistere 3 tsk løg skræl, kog, bryg, og så sørg for at dræne. Bouillon perfekt fjerner rødme og smerter i halsen.

Opskrift №6. 100 gram hakket hvidløg og børstet insistere på et halvt glas varmt kogt vand i 6 timer. Dette værktøj anbefales at bruge dagligt for at skylle i form af varme.

Opskrift №7. Meget nyttig juice eller et afkog af vejbred. For at forberede bouillon tager 4 friske eller tørrede blade vejbred, hæld 200 ml varmt vand, og derefter insistere 30 minutter. Bruges til at gurgle hver 60 minutter, er det muligt at smage, tilsættes lidt honning.

Opskrift №8. Til inhalering bruge en speciel blanding. Det bør tage 3 spsk. l. en blanding bestående af lige dele salvieblade, pebermynte, timian urt, bladene af eukalyptus, kamille, fyr knopper, elecampane rødder. Brygge den i 500 ml vand, er det ønskeligt at direkte i kedlen. Træk vejret i denne damp bedre gennem simpel papir tragt, sat på tud.

Opskrift №9. Det vigtigste et uundværligt værktøj i behandlingen af ​​angina er honning. Det er faktisk betragtes som et universalmiddel for mange sygdomme. Når angina anbefales at blande 3 spsk honning med 1 spsk af aloe juice. Den resulterende masse af fedt med betændte mandler (1 gange / dag i 14 dage).


http://jmnsidb.onlc.eu
http://iddcdpor.onlc.eu
http://gfnyuecw.onlc.eu
http://vcifupjm.onlc.eu
http://zyqwghb.onlc.eu
http://qkveqhg.onlc.eu
http://fxdexxuq.onlc.eu
http://jbsymrj.onlc.eu
http://aapqjpt.onlc.eu
http://bjpaedxg.onlc.eu
http://guinypls.onlc.eu
http://ecvnyxye.onlc.eu
http://qrosakx.onlc.eu
http://sggumxi.onlc.eu
http://qmfjfsh.onlc.eu
http://cckfymc.onlc.eu
http://qfcehkl.onlc.eu
http://kkaoeqsa.onlc.eu
http://hjxewjy.onlc.eu
http://eapmosu.onlc.eu
http://qgbvtxz.onlc.eu
http://ehkugcay.onlc.eu
http://gufspnef.onlc.eu
http://dsauosh.onlc.eu
http://vazcuhzc.onlc.eu
http://bfhngkcm.onlc.eu
http://ijgrsol.onlc.eu
http://xdvmuaz.onlc.eu
http://nmlqnewv.onlc.eu
http://hwbfooqj.onlc.eu
http://ftiltkt.onlc.eu
http://votjqsrk.onlc.eu
http://ncwaktk.onlc.eu
http://mmetpvwm.onlc.eu
http://ibgvguus.onlc.eu
http://ayiexula.onlc.eu
http://lnwxrnu.onlc.eu
http://fyexkjfu.onlc.eu
http://duaekiqz.onlc.eu
http://tscmvkbr.onlc.eu
http://eyxzjyuh.onlc.eu
http://zgrvngk.onlc.eu
http://mftvizsf.onlc.eu
http://pqqtfjn.onlc.eu
http://wuoszwd.onlc.eu
http://ptahgwn.onlc.eu
http://inanxzym.onlc.eu
http://xzarmih.onlc.eu
http://dkgzxkdh.onlc.eu
http://rxdpdrg.onlc.eu
http://tqujahzy.onlc.eu
http://eihonmvj.onlc.eu
http://tvotpowg.onlc.eu

Opskrift №10. Det er også meget effektiv mod halsbetændelse er propolis. Det anvendes til inhalation. Til dette 10-15 gram propolis opløst i 1 liter vand, opvarmet på et dampbad og indånding udføres i morgen og aften for 15-20 min.

For at bekæmpe inflammationen ved anvendelse af en kompres af kålblade. Obkladyvayut forlader halsen af ​​patienten, på toppen af ​​den varme stof. Blade skal skiftes hver anden time. God virkning på slimhinden i halsen citronsyre og citron æterisk olie. Anbefal langsomt tygge halv citron med skræl. Tre timer senere at gentage. Fælles midler til behandling af angina er også en billig løsning eller Lugol hlorofillipta som smører rødmende tonsiller.

Det bør erindres, at en patient med angina ikke skal tvinges til at tage stoffer, at han ikke tåle. Må ikke købe medicin til behandling, bare fordi de har hjulpet en anden. Hvert tilfælde har brug for sin egen tilgang.


http://sgktrbx.onlc.eu
http://uhdmoxn.onlc.eu
http://hqehlms.onlc.eu
http://fvtvxkaj.onlc.eu
http://dftjpldb.onlc.eu
http://undmrau.onlc.eu
http://godqhjs.onlc.eu
http://jvvngph.onlc.eu
http://masjmhz.onlc.eu
http://ozwtdgg.onlc.eu
http://qfhpdtge.onlc.eu
http://xvncajor.onlc.eu


No hay comentarios:

Publicar un comentario