martes, 4 de octubre de 2016

Behandling af ondt i halsen hjemme

Bee honning er et unikt naturprodukt. Det har fremragende anti-inflammatorisk, antibakterielle, beroligende og slimløsende handling. Derfor er honning betragtes som en uundværlig og vigtigt supplement til traditionel medicinsk behandling af angina. Nyttige er alle sorter af honning, men især helbredende sød kløver, salvie, lind, akacie og kløver honning.

Anvendelsen af ​​honning til halsbetændelse gør det lettere at håndtere sygdommen, fordi den indeholder ingredienser aktiverer blodgennemstrømningen gennem kapillærerne, fremskynde metabolisme af giftige stoffer og output. Hvis du spiser en lille smule honning hver dag, det indhyllet ondt i halsen, langsommere vækst af patogene mikroorganismer, og blødgøre slimhinderne, fjerne irritation. Du kan tilføje et par skefulde honning i varmt te fremstillet af dette produkt forskellige medicinske drikkevarer og løsninger til gurgle.

Ind i en skål i et vandbad smelte klat smør (ca. 20 gram), og om den samme mængde af honning, tilsæt en knivspids bagepulver, rør uden at stoppe, indtil skum. Opbevares i køleskabet bør være midler. Den resulterende blanding blev forbrugt til nogle få gange om dagen (kun i form af varme!).

Opløs 5 g af en mørk honning skeen 1 aloe blad juice. Tag en teskefuld 3 gange om dagen før måltiderne.

I en kop kogt, afkølet til 35-40S, opløse en skefuld honning og alle tilføje en teskefuld af æble cider eddike 6%. Denne løsning er velegnet til hyppig gurgle. Desuden er det muligt at drikke 2-3 slurke efter hvert måltid.


http://wyrfthtv.onlc.eu
http://fwdmwch.onlc.eu
http://gzlkxweq.onlc.eu
http://kukncmeg.onlc.eu
http://fdhivkw.onlc.eu
http://nvmogqqu.onlc.eu
http://lbyarzqs.onlc.eu
http://lptonfi.onlc.eu
http://zrudyvgr.onlc.eu
http://efpxpyq.onlc.eu
http://ffjnebsd.onlc.eu
http://gfmedtgu.onlc.eu
http://ytdpjgt.onlc.eu
http://baismes.onlc.eu
http://ggxywgzf.onlc.eu
http://bjlxlyo.onlc.eu
http://avtzujjc.onlc.eu
http://bvaabbe.onlc.eu
http://kqgoibq.onlc.eu
http://qurthcll.onlc.eu
http://aplaggv.onlc.eu
http://tbbrwvx.onlc.eu
http://rpgmvhbv.onlc.eu
http://ovqfeutl.onlc.eu
http://akrinkn.onlc.eu
http://aooieqre.onlc.eu
http://pueqzuhh.onlc.eu

At gurgle forberedt 30% opløsning af honning. Honning behøver ikke opløses i den varme, kogt i varmt vand (op til 45 C). I et glas vand, tage 3 store skeer af honning. Skyl med en opløsning opnået ved halsen, 4-5 gange om dagen.

Mælk og honning - det er opskriften til behandling af angina, kender alle fra barndommen. Dette er en meget effektiv husråd anvendes til halsbetændelse, forkølelse, tør og våd hoste, et vitamin og en beroligende drink. Den bedste virkning kan opnås ved opløsning af honning i en varm eller endda lidt varm mælk. For at forbedre blødgørende effekt af drikken, kan du tilføje lidt smør.

Husk, at honning bør anvendes med forsigtighed til folk tilbøjelige til allergi. En begrænsning for anvendelsen af ​​honning er også et barn op til et år.

http://vrsrhjps.onlc.eu
http://gehgkcsp.onlc.eu
http://lbtlbwa.onlc.eu
http://ozymsrat.onlc.eu
http://jljxccf.onlc.eu
http://titiikj.onlc.eu
http://giesatt.onlc.eu
http://bdnpsize.onlc.eu
http://yudhjenj.onlc.eu
http://nsorhgh.onlc.eu
http://jccihgpk.onlc.eu
http://zmnkzhmh.onlc.eu
http://ibfywfwr.onlc.eu
http://lrmhempg.onlc.eu
http://karhxhgn.onlc.eu
http://szlklqg.onlc.eu
http://snasxfdi.onlc.eu
http://jqdzhzc.onlc.eu
http://verohne.onlc.eu
http://ixrbpae.onlc.eu
http://jcqpijp.onlc.eu
http://npkermh.onlc.eu
http://bloqdsqi.onlc.eu
http://bzzmovdb.onlc.eu
http://zunkrdut.onlc.eu
http://pphlmtvq.onlc.eu
http://vpiixrd.onlc.eu
http://ljmcblp.onlc.eu
http://vddkpdwy.onlc.eu
http://rjhsfgah.onlc.eu
http://pdlizprn.onlc.eu
http://ttdfdii.onlc.eu
http://wppkwlk.onlc.eu
http://idakftyq.onlc.eu
http://ytdwpnj.onlc.eu
http://xjafnqf.onlc.eu
http://jiwcusk.onlc.eu
http://nsqokixr.onlc.eu
http://aipmoaz.onlc.eu
http://hgspmlh.onlc.eu
http://awnfmebm.onlc.eu
http://zjusztxt.onlc.eu
http://sqmibst.onlc.eu
http://bqlcvri.onlc.eu
http://hnfwjki.onlc.eu
http://uqfxyynz.onlc.eu
http://ijeiwcz.onlc.eu
http://fphdlhe.onlc.eu
http://vrtkmedh.onlc.eu
http://njmixqug.onlc.eu
http://yqxjpck.onlc.eu
http://fkvdvtwe.onlc.eu
http://bqwklhi.onlc.eu
http://yksemxuf.onlc.eu
http://tvdkcks.onlc.eu
http://pecbzcoe.onlc.eu
http://xybadhz.onlc.eu
http://vdetmcqp.onlc.eu
http://buykopfg.onlc.eu
http://uxokiii.onlc.eu
http://pziolot.onlc.eu
http://nqhykno.onlc.eu
http://jeuwhxgm.onlc.eu
http://giuvwiha.onlc.eu
http://xjanhiyc.onlc.eu
http://qhdivayj.onlc.eu

Smitsomme sygdomme med betændelse i mandlerne, kaldes halsbetændelse. Infektion opstår ofte på den sædvanlige luftbårne. De første tegn på ondt i halsen er hovedpine, stigning i kropstemperaturen til 39 grader, svaghed i kroppen, mærket rødmen i halsen, smerter og synkebesvær og feber.

I sin begrundelse for angina er opdelt i flere typer: follikulært, lacunar, betændt, svampe. Hver type kræver et separat terapeutisk fremgangsmåde. Selv i tilfælde af rettidig installation af diagnosen er muligt behandling af angina hjem.

Meget produktiv er forskellige folkemusik metoder og værktøjer, da de ikke kun behandle symptomerne på en halsbetændelse direkte, men samt styrke kroppen perfekt og desinficere en helhed.

Først og fremmest til behandling af ondt i halsen i hjemmet kræver streng sengeleje og fuldstændig fred og isolation, fordi at gå rundt i huset, vil patienten sprede infektionen til deres kære.

Et andet vigtigt punkt i behandlingen af ​​angina drikker regime. Patienten bør drikke om dagen, den maksimale mængde væske. Som følge af sygdommen øger kropstemperaturen, fugt intensivt fordamper fra overfladen af ​​huden, hvilket er en farlig signal til dehydrering. Derfor er det nødvendigt at tilføre kroppens likvide midler. Meget nyttig er den varm te med citron, vand, diverse frugtsaft, frisk frugt drinks og frugtdrikke.

Traditionel medicin er fyldt med en guldgrube af metoder og midler til behandling af forskellige sygdomme. Og her angina - er ingen undtagelse. Opskrifter sin behandling af mange og "for enhver smag" - fra te og omslag til at skylle og indånding. Alle vil være i stand til at bestemme den mest hensigtsmæssige metode er for dig.

Ved konstatering af de første indikatorer for angina bør straks begynde behandlingen. Men glem ikke: hvis tegn på sygdommen behandlingen derhjemme ikke går over de 3 dage, bør du helt sikkert se en specialist i en medicinsk institution.


No hay comentarios:

Publicar un comentario